Μανιτάρια a la creme

177
Mανιτάρια a la creme

Υλικά

500 γρ. μανιτάρια βρασμένα και ψιλοκομμένα
2 κρεμμύδια
3 κουτ. σούπας βούτυρο
300 ml κρέμα γάλακτος
αλάτι, πιπέρι


Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τη μαργαρίνη για να λιώσει και σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να χρυσίσει. Ρίχνουμε τα μανιτάρια και αφού πάρουν λίγο χρώμα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα αφήνουμε να ψηθούν καλά. 
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, αλάτι, πιπέρι και δυναμώνουμε τη φωτιά για 2’–3’ περίπου μέχρι να πήξει η σάλτσα μας. 
Σερβίρουμε πάνω από ρύζι ή πάνω από το κρέας ή τα ζυμαρικά!