Μπισκότα Βουτύρου

155

Υλικά

250 βούτυρο

60 γρ,αχνη ζαχαρη

μια βανιλια

250 αλευρι

50γρ κορν φλαουρ 

Μπισκότα Βουτύρου

Εκτέλεση

Με το μίξερ χτυπαμε το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να αφρατέψει το μείγμα για 6-7 λεπτα σε μεγαλη ταχυτητα. Προσθέστε την βανίλια και χτυπήστε για λίγα δευτερόλεπτα. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το κορν φλάουρ μαζί πάνω από το μείγμα βουτύρου και ανακατέβουμε να γινει λείο μιγμα ..

Τοποθετείστε στην σακκουλα γαρνιρισματος κορνέ σε σε σχήμα αστεριού. Τοποθετείστε στο ταψί σας μια λαδόκολλα. Ψήστε τα μπισκότα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 12 – 13 λεπτά ή μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα. Αφήστε για λίγα λεπτά στο ταψί για να σφιξουν πριν τα μεταφερεται

Συνταγη George Chatzigiatroudakis