Μπιφτεκάκια γεμιστά

169
Μπιφτεκάκια γεμιστά

Υλικά 

1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο

1/4 ψωμί ζυμωτό ψίχα

1 κρεμμύδι

2 ντομάτες

1 αυγό

ρίγανη, αλάτι, πιπέρι

λίγο λάδι

Εκτέλεση

Βάζουμε το ψωμί να μουλιάσει, το στύβουμε και το ρίχνουμε στον κιμά. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί. Αφήνουμε στο ψυγείο μίση με μια ώρα τον κιμά να ενσωματωθούν τα αρώματα.

Όταν είναι έτοιμος ο κιμάς για τα μπιφτέκια βάζουμε ένα μπαλάκι κιμά σε φορμάκια που έχουμε ντύσει με αντιπολιτικό χαρτί ψησίματος και ανοίγουμε με τα δάκτυλα μας για να γίνει γούβα στη μέση. Γεμίζουμε με τριμμένη φέτα  το κάθε μπιφτεκάκι, πασπαλίζουμε λίγη ρίγανη και βάζουμε από πάνω μια φετούλα ντομάτα, ρίγανη, λίγο λάδι και ψήνουμε.