
Υλικά
4 κομμάτια φιλέτο λευκού ψαριού (300 γρ. το καθένα)
50 γρ. γαλέτα
25 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
2 κουτ. σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
50 γρ. βούτυρο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τη γαλέτα με το μαϊντανό, το αλάτι και το πιπέρι. Αλατίζουμε τα φιλέτα και τα τηγανίζουμε για 3-4 λεπτά σε ένα τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο. Τα γυρνάμε και τα πασπαλίζουμε με το μείγμα της παρμεζάνας.
Τα βάζουμε στο φούρνο στους 180C αφού τον έχουμε προθερμάνει για 5 λεπτά. Τα ψήνουμε μέχρι να ροδίσει η γαλέτα και να λιώσει η παρμεζάνα.
Ραντίζουμε τα φιλέτα με το λεμόνι και το βούτυρο και τα σερβίρουμε ζεστά.