Ομελέτα με κιμά

152
Ομελέτα με κιμά

Συνταγή της Γωγώς Σαμίου



Υλικά για 6 άτομα

6 αυγά

300 γρ κιμά που έχει περισσέψει από φαγητό από σάλτσα κιμά.

100 γρ κεφαλογραβιέρα τριμμένη

1 κουτ. σούπας μαϊντανό

1 κουτ. σούπας αλεύρι καλά γεμάτη

1/4 της κούπας γάλα

λίγο λάδι

αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Βάλτε το λάδι σε μεγάλο τηγάνι για να ζεσταθεί,στρώστε μέσα τον κιμά, αφήστε να ψηθεί για 3-4 λεπτά. Σπάστε τα αυγά σε ένα πιάτο χτυπήστε τα ρίξτε μέσα τον μαϊντανό το τυρί το αλάτι το πιπέρι ανακατεύετε καλά το αλεύρι με το γάλα μέσα στην κούπα και το ρίχνουμε μέσα στα αυγά.

Ανακατεύετε όλα μαζί και ρίχνετε μέσα στο τηγάνι με τον κιμά. Κουνάτε το τηγάνι να πάει παντού..τρυπάτε να περάσει το αυγό καλά μέσα στον κιμά. Οταν ψηθεί η ομελέτα την σκεπάζετε με ένα καπάκι και σβήνετε την φωτιά, αφήστε λίγο να σταθεί και σερβίρετε.