Σάλτσα Gravy

247
Σάλτσα Gravy

Υλικά

1 φλιτζ. περίπου από τον ζωμό που άφησε το ψητό κρέας στο ταψί
1 φλιτζ. ελαφρύ ζωμό κότας
2 κουτ. σούπας ζάχαρη
¾ κουτ. σούπας κόρν φλάουρ

Εκτέλεση
Αφού μαζέψουμε τα υπολείμματα από το ψητό κρέας, προσθέτουμε όλα τα υγρά σε μια κατσαρόλα και τα βράζουμε για λίγο. Μαζεύουμε το λίπος που μένει στην επιφάνεια με μια κουτάλα και περνάμε τη σάλτσα μας από σήτα. Ξαναρίχνουμε το ζωμό στην κατσαρόλα και προσθέτουμε τον ζωμό κότας και τη ζάχαρη κι αφού πάρουν μια βράση, προσθέτουμε και το κόρν φλάουρ, το οποίο έχουμε διαλύσει πρώτα σε κρύο νερό. Τα ανακατεύουμε καλά όλα μέχρι να πήξουν ελαφρώς και σερβίρουμε ζεστή.