Κέικ με αχλάδια

167
Κέικ με αχλάδια

Υλικά

4-5 αχλάδια

125γρ. αλεύρι

125γρ. ζάχαρη

25γρ. κακάο

125γρ. βούτυρο

2 αυγά

1 βανίλια

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα αχλάδια και τα κόβουμε στη μέση.Τα στρώνουμε σε μακρόστενη αντικολλητική φόρμα μήκους 30 εκ. περίπου.

Σε ένα μπολ χτυπάμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί μέχρι να ανακατευτούν καλά. Ρίχνουμε το μείγμα πάνω από τα αχλάδια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20-25 λεπτά στους 175 °C.

Σερβίρουμε πασπαλίζοντας εάν θέλουμε με άχνη ζάχαρη.

Πηγή