
Υλικά
1 ματσάκι αβρωνιές
1/2 κιλό σπαράγγια
4 – 5 κουταλιές λάδι
6 αυγά
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα σπαράγγια και τις αβρωνιές, κρατώντας μόνο τα τρυφερά τους κομμάτια. Τα πλένουμε καλά και τα βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν. Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι και μόλις κάψει ρίχνουμε τα βρασμένα χόρτα, τα αβγά χτυπημένα, το αλάτι και το πιπέρι. Γυρίζουμε την ομελέτα να ψηθεί και από τις δύο μεριές. Την σερβίρουμε ζεστή με λίγο τυράκι για παραπάνω γεύση.