Αυγοσαλάτα

125
Αυγοσαλάτα

Υλικά

12 βραστά αυγά (μπορούν να είναι και όσα σας έχουν περισσέψει)

1 μικρό βαζάκι κάπαρη

280 γρ. μαγιονέζα

4 κουτ. σούπας γιαούρτι

2-3 κουτ. σούπας κέτσαπ

2-3 κουτ. σούπας μουστάρδα

Αλάτι, Πιπέρι

1 κουτ. σούπας ουίσκι (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ φτιάχνουμε την σάλτσα αναμιγνύοντας την μαγιονέζα, το γιαούρτι, την μουστάρδα και την κέτσαπ (και το ουίσκι αν θέλετε).

Σε ένα άλλο μπολ κόβουμε τα αυγά σε τέταρτα. Ρίχνουμε την κάπαρη αφού την στραγγίσουμε από το νερό που έχει στο βαζάκι.

Ανακατεύουμε και ρίχνουμε λίγο αλάτι και πιπέρι. Ρίχνουμε από πάνω την σάλτσα που έχουμε φτιάξει και το βάζουμε στο ψυγείο.

Ανακατεύουμε την ώρα του σερβιρίσματος.