
Υλικά
200 γρλευκή σοκολάτα
50 γρ σοκολάτα γάλακτος
100 γρ ζάχαρη
300 γρ. τριμμένα μπισκότα πτι μπερ
2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένα φουντούκια (προαιρετικά)
100 γρ. βούτυρο μαλακό
2 κρόκοι αυγών
1 φλιτζ. καφέ εσπρέσσο
Εκτέλεση
Λιώστε τη σοκολάτα σε μπεν-μαρί. Εν τω μεταξύ, ανακατέψτε τη ζάχαρη με το μαλακό βούτυρο. Στη συνέχεια προσθέστε έναν-έναν τον κρόκο και ανακατέψτε μέχρι το μείγμα να γίνει λείο.
Προσθέστε τη λιωμένη λευκή σοκολάτα μαζί με τη γάλακτος, τον καφέ, τα τεμαχισμένα φουντούκια και τα τριμμένα μπισκότα. Βάλτε το μείγμα σε ένα φύλλο λαδόκολλας και τυλίξτε το σαν καραμέλα.
Αφήστε στην κατάψυξη για 2 με 3 ώρες και είναι έτοιμο. Αφήνετε 2 με 3 λεπτά να ξεπαγώσει και σερβίρετε.