Σοκολατακια με φρουι γλασε

358
Σοκολατακια με φρουι γλασε

Υλικά

1, 1/2 κούπα ζάχαρη άχνη

1/3 Grand Marnier λικέρ πορτοκάλι

1/4 κουταλάκι γαρύφαλλο

300 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα

200 γρ. βούτυρο

1 κούπα καρύδια

3 κροκάδια

1, 1/2 κούπα φρουί γλασέ

Εκτέλεση

Λιώνουμε τη σοκολάτα και την απλώνουμε στη μέση μιας μεμβράνης. Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη να αφρατέψουν.  Προσθέτουμε τα κροκάδια, τα καρύδια και το γαρύφαλλο και ανακατεύουμε.

Ρίχνουμε και τα φρουί γλασέ, να γίνουν ένα μίγμα. Βάζουμε το μίγμα πάνω από τη σοκολάτα, στη μέση της και ύστερα, γυρίζουμε τη μεμβράνη σε ρολό, να κλείσει. Το βάζουμε και το διατηρούμε στην κατάψυξη.

Όταν θέλουμε να προσφέρουμε, το βγάζουμε από τη κατάψυξη και το κόβουμε σε φετάκια.