Κεφτέδες οριεντάλ

258
Κεφτέδες οριεντάλ

Υλικά

600γρ. Βοδινό κιμά

1 ματσάκι κόλιαντρο

1 μεγάλο κρεμμύδι

2 σκελίδες σκόρδο

2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μια γαβάθα ρίχνετε τον κιμά, το σκόρδο και το κρεμμύδι καθαρισμένα και τεμαχισμένα, τον ψιλοκομμένο κόλιαντρο, αλατοπίπερο, ανακατεύετε καλά και πλάθετε 4 κεφτέδες.

Αφήνετε το λάδι να κάψει σε αντικολλητικό τηγάνι και τηγανίζετε τους κεφτέδες για 5 λεπτά σε δυνατή φωτιά, γυρνώντας τους και από τις δυο πλευρές. Χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε για 10 λεπτά.

Μπορείτε να συνοδέψετε τους κεφτέδες με σιμιγδάλι με βούτυρο ή με σαλάτα ντομάτας με κύμινο.

Πηγή