Χοιρινό με λιαστή ντομάτα και κεφαλοτύρι

252
Χοιρινό με λιαστή ντομάτα και κεφαλοτύρι

Υλικά

1 κιλό χοιρινό κρέας κομμένο σε κύβους

4 ντομάτες ώριμες ψιλοκομμένες

8 λιαστές ντομάτες στο ελαιόλαδο

1 πιπεριά πράσινη

200 γρ. κεφαλοτύρι κομμένο σε κύβους

1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο

½ ποτήρι του κρασιού κόκκινο κρασί

Εκτέλεση

Πλένουμε το χοιρινό και το βάζουμε σε μια κατσαρόλα να βράσει με τα υγρά του. Μόλις φύγουν τα υγρά, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και την πιπεριά να τσιγαριστούν και τα σβήνουμε με το κρασί.  

Ρίχνουμε τις ντομάτες και τις λιαστές ντομάτες και το αφήνουμε να βράσει. Όταν σβήσουμε τη φωτιά, ρίχνουμε το κεφαλοτύρι.