Ψάρι με βούτυρο και αρωματικά

184
Ψάρι με βούτυρο και αρωματικά

Υλικά

Ψάρι φρέσκο, φιλέτο

100 γρ. βούτυρο

Λίγο μαϊντανό πολύ λεπτά κομμένο

1 σκελίδα σκόρδο πολύ λεπτά κομμένο

Λίγο κρεμμύδι πολύ λεπτά κομμένο

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Πλύντε το ψάρι και σκουπίστε το με χαρτί κουζίνας. Σε ζεστό τηγάνι, με λίγο ελαιόλαδο, τηγανίστε το και από τις δύο πλευρές Χρειάζονται 5 λεπτά για κάθε πλευρά, να μην στεγνώσει.

Κάντε το βούτυρο με αρωματικά. Βγάλτε το βούτυρο από το ψυγείο και αφήστε να μαλακώσει για 20 λεπτά. Πλύντε τα αρωματικά χόρτα, σκουπίστε τα και κόψτε τα πολύ λεπτά με το ψαλίδι κουζίνας. Κόψτε πάρα πολύ ψιλά το κρεμμύδι και το σκόρδο.

Σε ένα μπολάκι ανακατέψτε με πηρούνι πολύ καλά με το βούτυρο. Ξαναβάλτε στο ψυγείο για λίγο

Οταν σερβίρετε το ψάρι, ρίξτε λίγο βούτυρο από πάνω και αφήστε να λυώσει απαλά. Αυτό το βούτυρο με αρωματικά (μπορεί κάποιος να προσθέσει κι άλλα) χρησιμοποιείται για να νοστιμίσει πολλά πιάτα.