Σπαγγέτι με κιμά και μπέικον

477
Σπαγγέτι με κιμά και μπέικον

Υλικά

1 πακέτο Σπαγγέτι

1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο

1 πράσινη πιπεριά σε κύβους

1 κουτ. σούπας σέλινο ψιλοκομμένο

2 καρότα τριμμένα

4 φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένο

3 κουτ. σούπας μαϊντανό

80 γρ. μπέϊκον ψιλοκομμένο

200 γρ. κιμά

1/2 ποτηράκι άσπρο κρασί

150 γρ. κρέμα γάλακτος

5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

Αλάτι, Πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι στο λάδι, προσθέτουμε τον κιμά και σβήνουμε με το κρασί. Το αφήνουμε να βράσει για 10’. 

Προσθέτουμε τα λαχανικά και αφήνουμε άλλα 20’-25’ περίπου. Προσθέτουμε το ζαμπόν και το μπέικον, χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε λίγο-λίγο την κρέμα.