Μοσχαράκι στάμνας με φέτα

389
Μοσχαράκι στάμνας με φέτα

Υλικά

150 γρ. Σπάλα μοσχαρίσια κομμένη σε μερίδες

70 γρ. Φέτα

60 γρ. Πατάτες κομμένες σε κύβους

50 γρ. Αγκινάρες πάτοι σε φέτες

10 γρ. Κορν – φλάουρ

40 γρ. Χυμό Λεμονιού

30 γρ. Κρεμμύδι ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Σοτάρουμε το κρέας με το κρεμμύδι μέχρι να πάρει ένα χρώμα.Κατόπιν τοποθετούμε το νερό, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το βάζουμε στο φούρνο να ψηθεί για μια ώρα περίπου.

Δέκα λεπτά πριν το φαγητό μας ψηθεί, προσθέτουμε τη φέτα κομμένη σε μεγάλα κομμάτια και το κορν φλάουρ αραιωμένο στο χυμό του λεμονιού για να δέσει η σάλτσα και να πάρει γεύση το φαγητό μας. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό.