Υλικά
2-3 κολοκυθάκια
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1/3 φλιτζ. παρμεζάνα τριμμένη
αλάτι, πιπέρι
ελαιόλαδο
2 κουτ. σούπας γάλα
Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους στους 220C και απλώστε σε μια κόλλα ψησίματος λίγο λάδι. Βάλτε το γάλα σε ένα μπολ και ανακατέψτε το τυρί, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα ξεχωριστό σκεύος. Κόψτε τα κολοκυθάκια σε ροδέλες (όσο πιο λεπτές τόσο πιο τραγανά θα γίνουν).
Βουτήξτε τα στο γάλα και τινάξτε (δε θέλουμε να στάζουν) και στη συνέχεια βάλτε τα στο μείγμα της παρμεζάνας για να καλυφθούν και από τις 2 πλευρές. Απλώστε τα στο χαρτί ψησίματος και από πάνω ρίξτε το σκόρδο. Ψήστε για 30-35 λεπτά, μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα.