Υλικά
300 γρ. σοκολάτα γάλακτος
80 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
100 ml κρέμα γάλακτος
καρύδα τριμμένη
Εκτέλεση
Λιώνουμε σε μπεν μαρί τις 2 σοκολάτες. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος σε ένα κατσαρολάκι και με μια σπάτουλα προσθέτουμε τη ζεστή κρέμα στη σοκολάτα, ανακατεύοντας διαρκώς, μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί.
Στρώνουμε το μείγμα σε ένα πλαστικό σκεύος και το αφήνουμε να κρυώσει στο ψυγείο. Μόλις σταθεροποιηθεί, παίρνουμε με ένα κουταλάκι μικρές ποσότητες και τις πλάθουμε σε σχήμα στρογγυλό. Βουτάμε τα στρογγυλά κομμάτια στην τριμμένη καρύδα, τα τοποθετούμε μέσα σε ένα γυάλινο ή πλαστικό σκεύος σκεπασμένα και τα διατηρούμε στο ψυγείο.