Υλικά
3 φλιτζ. τσαγιού χυμός καρπούζι
100 γρ. κομματάκια από καρπούζι καθαρισμένο
20 γρ. ζελατίνη σε σκόνη
Εκτέλεση
Ζεσταίνετε τον μισό χυμό καρπούζι και διαλύετε τη ζελατίνη. Προσθέτετε τον υπόλοιπο χυμό και ανακατεύετε. Μοιράζετε τα κομματάκια καρπούζι σε 6 ατομικά μπολάκια και από πάνω ρίχνετε το ζελέ. Ή τα ρίχνετε όλα σε μια μεγαλύτερα φόρμα για ζελέ. Αφήνετε το ζελέ στο ψυγείο μέχρι να πήξει καλά.
Πηγή: newpost.gr