Χοιρινά Φιλετάκια Με Σχοινόπρασο

261
Χοιρινά Φιλετάκια Με Σχοινόπρασο

Υλικά

8 φέτες φιλετάκια χοιρινά (100γρ./καθένα) ή λόντζα

4 κουτ. σούπας σχοινόπρασο ψιλοκομμένο

1 κουτ. γλυκού ρίγανη

1 κουτ. γλυκού. φασκόμηλο

½ φλιτζ. ελαιόλαδο

1 ποτήρι κρασί λευκό

αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα. Σοτάρουμε στο μισό ελαιόλαδο τα φιλέτα μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές. Χτυπάμε στο μούλτι το ελαιόλαδο, το σχοινόπρασο, τη ρίγανη.  Σβήνουμε τα φιλετάκια με το κρασί και χαμηλώνουμε στο μισό τη θερμοκρασία.

Μαγειρεύουμε μέχρι να ψηθούν τα φιλέτα.  Προσθέτουμε το ελαιόλαδο με τα μυρωδικά προς το τέλος. Σερβίρουμε αμέσως ζεστά.

cooklos.gr