
Υλικά
4 κομμάτια κοτόπουλου στήθος
1 κουτ. σούπας μέλι
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
Χυμό από 2 λεμόνια
1/2 κουτ. γλυκού ρίγανη
1/4 φλιτζ. λάδι
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι με καυτό λάδι, τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο για 15 λεπτά περίπου κι έπειτα γυρίζουμε από την άλλη πλευρά γι άλλα 15 λεπτά. Χτυπάμε σε ένα ποτήρι τον χυμό λεμονιού, λίγο λάδι, σκόρδο, ρίγανη, αλάτι και πιπέρι. Περιχύνουμε με το μείγμα το κοτόπουλο που ψήνεται και αφήνουμε για λίγα λεπτά ακόμα. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό.