
Υλικά
12 μικρές και λεπτές φέτες (στο σύνολο 500 γρ.) Ξιφία
12 Ντοματίνια
3 Κολοκυθάκια
2 φέτες χωριάτικο Ψωμί
1 (ξύσμα και χυμό) Λεμόνι
1 κουτ. σούπας Κάππαρη
1 ματσάκι Ρόκα
4 κουτ. σούπας Ελαιόλαδο
1 σκελίδα Σκόρδο
Δεντρολίβανο, Φασκόμηλο, Ρίγανη
Αλάτι, Πιπέρι
Εκτέλεση
Αφαιρέστε την κόρα από το ψωμί, κόψτε το σε κυβάκια και ανακατέψτε τα με την κάππαρη, το ψιλοκομμένο σκόρδο και το ξύσμα λεμονιού. Προσθέστε 1 κουταλιά ψιλοκομμένα φυλλαράκια δεντρολίβανου και λίγη ρίγανη. Τοποθετήστε λίγο από το μίγμα πάνω σε κάθε φέτα ξιφία και τυλίξτε τη σε ρολό, στερεώνοντάς το με μια οδοντογλυφίδα. Πλύντε τα κολοκυθάκια, καθαρίστε τα και κόψτε τα σε φέτες. Τοποθετήστε σε ένα πυρίμαχο σκέυος τα ρολά, ανάμεσα τους τις φέτες από τα κολοκυθάκια και τα ντοματίνια ολόκληρα (αφού τα πλύνετε). Ψήστε τα στο φούρνο για 12-13 λεπτά, γυρίζοντας τα από όλες τις πλευρές. Σερβίρετέ τα πάνω σε πλυμένα και στεγνά φύλλα ρόκας.