Υλικά
2 φαγκριά περίπου 750-800γρ. το καθένα
½ φλιτζ. ελαιόλαδο
2 κουτ. σούπας μουστάρδα
4 -6 καρότα ολόκληρα αν είναι μικρά ή στη μέση αν είναι μεγάλα (προαιρετικά)
2 πράσινες πιπεριές (προαιρετικά)
λίγο θυμάρι αποξηραμένο ή φρέσκο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα φαγκριά. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200C στο γκριλ.
Αλατίζουμε, αλείφουμε με την μουστάρδα και τρίβουμε με φρέσκο πιπέρι και θυμάρι τα φαγκριά. Τα λαδώνουμε καλά. Βάζουμε σε αντικολλητικό ταψί λαδάκι, τις πιπεριές και πάνω τα φαγκριά (αν δεν έχουμε απλώνουμε λαδόκολλα στο ταψί). Προσθέτουμε στο ταψί και τα καρότα αφού πρώτα τα αλατοπιπερώσουμε και τα λαδώσουμε κι αυτά.
Ψήνουμε στη μεσαία σχάρα. Μόλις πάρουν λίγο χρώμα (περίπου 15 λεπτά), τα γυρίζουμε πλευρά. Ψήνουμε μέχρι να πάρουν χρώμα και από την άλλη πλευρά και σερβίρουμε.