
Υλικά
300 γρ. κοτόπουλο
8 ντομάτες
200 γρ. μοτσαρέλα
Αλάτι
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
3 κουτ. σούπας αλεύρι
Ρίγανη
Εκτέλεση
Κόβουμε το κοτόπουλο σε μπουκίτσες και τις περνάμε στο αλεύρι. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε ελαιόλαδο και μαγειρεύουμε τις κοτομπουκιές μέχρι να πάρουν χρώμα. Σε αυτό το σημείο κόβουμε τις ντομάτες σε κύβους και τις προσθέτουμε στο κοτόπουλο μαζί με τη μοτσαρέλα και τη ρίγανη. Καλύπτουμε με ένα καπάκι και μαγειρεύουμε γγια δύο ή τρία λεπτά, μέχρι να λιώσει η μοτσαρέλα.