
Υλικά
5 φύλλα κρούστας
1/2 κιλό στραγγιστό γιαούρτι
50 γρ. καρύδια
μέλι
Εκτέλεση
Ψήνουμε για λίγο τα φύλλα στους 150C στον αέρα ώστε να ξεραθούν αλλά να μην καούν. Αλέθουμε τα καρύδια στο μούλτι μέχρι να γίνουν ψιλοκομμένα (όχι σκόνη). Θρυμματίζουμε τα φύλλα με τα χέρια μας. Ρίχνουμε μερικά από τα τρίμματα σε 3-4 μπολάκια, βάζουμε από πάνω το γιαούρτι, πασπαλίζουμε με λίγα θρυμματισμένα φύλλα και καλύπτουμε πάλι με γιαούρτι. Γαρνίρουμε με ελάχιστα φύλλα, μέλι και καρύδια.