Ψευτοκεφτέδες

314
Ψευτοκεφτέδες

Υλικά

2 μεγάλα κρεμμύδια

1/2 κιλό ντομάτες ώριμες

1 κουτ. Γλυκού πιπέρι

1/2 κουτ. Γλυκού κανέλα

1 κουτ. Γλυκού δυόσμο τριμμένο

αλάτι

αλεύρι όσο χρειαστεί για να γίνει ένας κανονικός χυλός

ελαιόλαδο για τηγάνισμα

Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, τις ντομάτες, βάζουμε αλατοπίπερο, το δυόσμο, την κανέλα και τα ζυμώνουμε όλα μαζί προσθέτοντας στο τέλος το αλεύρι μέχρι να γίνει ένας χυλός. Βάζουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι να κάψει καλά. Τότε παίρνουμε κουταλιές από το χυλό και τις ρίχνουμε μέσα στο λάδι. Όταν ροδίσουν από τη μία πλευρά τους γυρίζουμε από την άλλη να πάρουν χρώμα. Μόλις είναι έτοιμοι τους αφήνουμε να στραγγίξουν σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσει ο χυλός. Τρώγονται ζεστοί.