
Υλικά
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
4 πράσινες πιπεριές τσίλι
2 κουτ. σούπας λάδι
500γρ. βοδινό κιμά
1 κουτ. σούπας αλεύρι
800γρ. αποφλοιωμένες ντομάτες κονσέρβας
100ml ζωμό βοδινού
αλάτι, πιπέρι
450γρ. κόκκινα φασόλια κονσέρβας
αλεσμένο κόλιανδρο και κύμινο
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Καθαρίζουμε τις πιπεριές, τι πλένουμε, αφαιρούμε τα σπόρια και τις ψιλοκόβουμε. Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε τον κιμά, το κρεμμύδι και το σκόρδο για περίπου 8-10 λεπτά. Πασπαλίζουμε με αλεύρι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τις ντομάτες, το τσίλι, το ζωμό και αλάτι. Σιγοβράζουμε για περίπου 1 ώρα σε χαμηλή φωτιά. 10 λεπτά πριν το τέλος προσθέτουμε τα φασόλια και καρυκεύουμε με κόλιανδρο, κύμινο και αλατοπίπερο