
Συνταγή της Φωτεινής Παρασκευοπουλου
Υλικά
7 φλούδες Μανταρινιών
400 γρ αμύγδαλα ασπρισμένα, καβουρδισμένα και αλεσμένα
300 γρ άχνη
Λίγη φρυγανιά τριμμένη μπορεί και μισό πακέτο
Καρύδα η κουβερτούρα για το τύλιγμα
Εκτέλεση
Βράζω τις φλούδες Μανταρινιών με λίγο νερό για 5 – 8 λεπτά. Όταν κρυώσουν τις στραγγίζω και τις αλέθω με το χυμό από ένα Μανταρίνι. Προσθέτω την αμυγδαλόψιχα, την άχνη, και φρυγανιά όσο χρειάζεται. Τυλίγω σε καρύδα ή αν θέλω σε κουβερτούρα.
Αν τα τυλίξω σε κουβερτούρα τα βάζω 1 ώρα ψυγείο. Είναι γευστικά και αρωματικά