Μοσχαράκι σουφλέ με πιλάφι

486
Μοσχαράκι σουφλέ με πιλάφι

Συνταγή της Νανάς Αγγελοπούλου

Υλικά

1 1/2 κιλό νουά μόσχου
1/2 κιλό κασέρι σε φέτες
1/2 κιλό μπέικον σε φέτες
1 μεγάλη κρέμα γάλακτος
1 κουτ. σούπας λάδι
1 ποτήρι λευκό κρασί
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζετε το λάδι να κάψει και θωρακίζετε το νουά. Το σβήνετε με το κρασί και το αφήνετε να σιγοβράσει στην κατσαρόλα για 1,5 ώρα όπου αν δείτε ότι χρειάζεται προσθέτετε ζεστό νερό.

Κόβετε το νοτά σε λεπτές φέτες τις οποίες στρώνετε σε ένα μεγάλο ταψί μέχρι να το καλύψετε όλο. Πάνω από το κρέας στρώνετε το μπέικον και από πάνω βάζετε το κασέρι. Ρίχνετε την κρέμα γάλακτος και περιμένετε 1 ώρα πρώτα να απορροφηθεί πριν βάλετε το κρέας στο φούρνο στους 180C για 15 λεπτά.