Γλυκές κρέπες με ζαχαρούχο

158
Γλυκές κρέπες με ζαχαρούχο

Υλικά

3/4 κουτιού ζαχαρούχο γάλα (των 400γρ.)
1 1/2 ποτήρι νερό
3 αυγά
60 ml ρούμι ή κονιάκ
250 γρ. αλεύρι
1 κουτ. γλυκού αλάτι

Εκτέλεση

Χτυπάμε στο μίξερ ή στο μπλέντερ όλα τα παραπάνω υλικά μέχρι να έχουμε ένα χυλό. Σε τηγανάκι για κρέπες ή σε ένα βαρύ τηγάνι βάζουμε ελάχιστο βούτυρο κάθε φορά, ρίχνουμε 3 κουταλιές από τον χυλό, κουνάμε το τηγάνι να απλωθεί και μόλις ψηθεί γυρνάμε να ψηθεί και από την άλλη πλευρά.

Σερβίρουμε περιχύνοντας τις κρέπες με μαρμελάδα, με σοκολάτα, με μέλι και καρύδια ή ό,τι άλλο θέλουμε.