
Υλικά
2 φύλα ζελατίνης
10 μπισκότα για τιραμισού
3 κουτ. σούπας λεμόνι
6 κουτ. σούπας λικέρ λεμόνι
150 γρ creme fraishe
100 γρ ζάχαρη
250 γρ γιαούρτι
250 γρ σαντιγί
σκόνη κακάο
Εκτέλεση
Λιώνουμε τη ζελατίνη σε νερό . Βάζουμε στην βάση μιας τετράγωνης φόρμας τα μπισκότα. Αναμειγνυουμε το χυμό με το λικέρ και 2 κουτ. σούπας νερό και περιχύνουμε τα μπισκότα .
Χτυπάμε με το μίξερ την creme fraiche τα 100 γρ ζάχαρη και τα 250 γρ γιαούρτι για περίπου 5 λεπτά Προσθέτουμε την σαντιγί και την ζελατίνη. Ρίχνουμε το μείγμα πάνω στα μπισκότα και αφήνουμε 3 ώρες στο ψυγείο. μετά πασπαλίζουμε με κακάο σκόνη όλη την επιφάνεια ,στολίζουμε με άσπρη σοκολάτα η και σκέτο με σκόνη κακάο