Υλικά
4 πακέτα ζύμη πίτσας
1 συσκευασία σάλτσα για πίτσα
200 γρ. τριμμένη μοτσαρέλα
200 γρ. τριμμένο τσένταρ
2 πράσινες πιπεριές (κομμένες σε κομμάτια)
1 κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε ροδέλες και ελαφρώς σοταρισμένο
12 φέτες πεπερόνι
1 αυγό (χτυπημένο)
Εκτέλεση
Αρχικά απλώνουμε τρεις βάσεις πίτσας στο ίδιο μέγεθος με το ταψί για το κέικ και τις ψήνουμε για 10 λεπτά στους 220C. Στη συνέχεια, λαδώνουμε το εσωτερικό της φόρμας του κέικ και το γεμίζουμε με ωμή ζύμη. Στο κάτω μέρος της φόρμας, που πρέπει να είναι στρογγυλή, βάζουμε μια ψημένη βάση πίτσας και καλύπτουμε τυχόν κενά με περισσότερη ωμή ζύμη.
Καλύπτουμε τη βάση με σάλτσα για πίτσα, έπειτα ρίχνουμε τα τυριά, κρεμμύδι, τέσσερις φέτες πεπερόνι και πιπεριά. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία με τις άλλες δύο βάσεις και στο πάνω μέρος ρίχνουμε την υπόλοιπη μοτσαρέλα, διπλώνουμε τη ζύμη, αλείφουμε το χτυπημένο αυγό και ψήνουμε στους 200C για 25 λεπτά.