Υλικά
Τη λαγάνα που περίσσεψε κομμένη στη μέση
ελιές ψιλοκομμένες
λίγο κασέρι τριμμένο ή κεφαλοτύρι
τυρί φέτα τριμμένο
4 κουτ. σούπας ψιλοκομμένα ντοματάκια
λίγο ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
1 σκελίδα σκόρδο
Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε λίγο λάδι, τα ψιλοκομμένα ντοματάκια, το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, λίγο νεράκι και αφήνουμε να βράσει η σάλτσα μας μέχρι να μείνει με το λάδι της. Στρώνουμε σε ένα ταψί αντικολλητικό χαρτί και τοποθετούμε τη λαγάνα που έχουμε κόψει στη μέση.
Αλείφουμε με την σάλτσα και πασπαλίζουμε με τα υλικά. Ψήνουμε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο για 15-20 λεπτά περίπου.