Ψητά πλευρώτους με λαδορίγανη

254
Ψητά πλευρώτους με λαδορίγανη

Υλικά

1 πακέτο μανιτάρια πλευρώτους (των 500 γρ.)
1/4 φλιτζ. τσαγιού έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Το χυμό από 1 λεμόνι
αλάτι
ρίγανη (ξερή)

Εκτέλεση

Αραδιάζουμε τα μανιτάρια σε λαδόκολλα στρωμένη σε ταψί και τα λαδώνουμε και από τις δύο πλευρές. Ψήνουμε στο γκριλ στους 200C για 30 λεπτά περίπου και από τις δύο πλευρές. Μόλις τα βγάλουμε από το φούρνο τα αλατίζουμε , ρίχνουμε τη ρίγανη και ραντίζουμε με το χυμό λεμονιού.

Πηγή