
Υλικά
1 μεγάλο αυγό
100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
2/3 φλιτζ. τρούφα ή κομματάκια σοκολάτας γάλακτος
2 φλιτζ. αλεύρι για όλες της χρήσεις
1 ½ κουτ. σούπας μπέικιν πάουντερ
½ κουτ. γλυκού γλυκόζη
½ φλιτζ. καστανή ζάχαρη
2/3 φλιτζ. ζάχαρη κρυσταλλική
½ φλιτζ. βούτυρο
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε τη μαργαρίνη, τη ζάχαρη, τη γλυκόζη, την καστανή ζάχαρη και τα λιώνετε σε μέτρια θερμοκρασία. Στη συνέχεια ρίχνετε σε ένα μπολ τα αυγά, το γιαούρτι, την τρούφα σοκολάτας ή κομμάτια σοκολάτας, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύετε με ένα κουτάλι μέχρι να ενωθούν τα υλικά και το μείγμα γίνει ζύμη.
Κατόπιν πλάθετε τα μπισκότα σε ότι σχήμα θέλετε (συνήθως κυκλικά) και τα τοποθετείτε πάνω σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Φροντίζετε να έχουν απόσταση τα μπισκότα μεταξύ τους, περίπου 2 εκ. Στη συνέχεια ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά στους 180C με αέρα στη μεσαία σχάρα του φούρνου.