Υλικά
1 κιλό φύλλο κρούστας
1/2 κιλό καρύδια αλεσμένα
1/2 κιλό αμύγδαλα αλεσμένα
Λίγη ζάχαρη
Κανέλα
Γαρύφαλλα
Για το σιρόπι
4 φλιτζ. ζάχαρη
2 φλιτζ. νερό
1/2 φλιτζ. μέλι
Φλούδα λεμονιού
Κανέλα ξύλο
Γαρύφαλλα
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη γέμιση. Κόβουμε το φύλλο κρούστας σε μακρόστενες λωρίδες. Βάζουμε 1 κουταλιά από το μείγμα στην άκρη κάθε λωρίδας και το τυλίγουμε σαν τριγωνάκι. Όταν τελειώσουν όλα τα βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί και τα ψήνουμε στους 175C έως ότου να ροδίσουν. Όταν κρυώσουν τα περιχύνουμε με το σιρόπι ζεστό.