Υλικά
1 1/2 δόση παντεσπάνι σοκολάτας σε 3 πατούς
1 λίτρο κρέμα γάλακτος
2 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη
3 βανίλιες
300 γρ. νουτέλα
Σιρόπι για τα παντεσπάνια
2 κούπες νερό
1 1/2 κούπα ζάχαρη
2 βανίλιες
Εκτέλεση
Ψήνουμε τα παντεσπάνια ανάλογα με τις οδηγίες και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Φτιάχνουμε το σιρόπι και το αφήνουμε κι αυτό να κρυώσει. Παίρνουμε μια βάση για τούρτα ή μια πιατέλα, ανάλογα που θέλουμε να τη σερβίρουμε, βάζουμε τον πρώτο πατό από το παντεσπάνι και τον σιροπιάζουμε.
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μαζί με την άχνη και τις βανίλιες να γίνουν σαντιγί. Αφού τραβήξει το σιρόπι το παντεσπάνι βάζουμε μια μικρή στρώση σαντιγύς και την απλώνουμε να πάει παντού. Στη συνέχεια βάζουμε μια μεγάλη δόση νουτέλας (ανάλογα τα γούστα) κι από πάνω μια καλή δόση σαντιγυς. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία και για τους 3 πατούς και στο τέλος καλύπτουμε την τούρτα μας με την υπόλοιπη σαντιγί.
Στολίζουμε ανάλογα με τα γούστα μας.