Νηστίσιμα βραχάκια με ξηρούς καρπούς

334
Νηστίσιμα βραχάκια με ξηρούς καρπούς

Υλικά

400 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα χοντροκομμένη
300 γρ. ξηροί καρποί ανάλατοι (αμύγδαλα, φουντούκια )

Εκτέλεση

Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν-μαρί και αφού λιώσει ανακατεύουμε για 5′ περίπου έτσι ώστε να πέσει λίγο η θερμοκρασία της. Προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς στη σοκολάτα και ανακατεύουμε προσεκτικά.

Στρώνουμε σε λεία επιφάνεια λαδόκολλα, με ένα κουτάλι παίρνουμε μικρή ποσότητας του μείγματος και την ακουμπάμε στη λαδόκολλα σχηματίζοντας μικρά ακανόνιστα βραχάκια. Τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά πριν τα σερβίρουμε!