Υλικά
3 φλιτζ. αλεύρι
1 φλιτζ. ταχίνι
2 κουτ. σούπας μέλι
1 κουτ. γλυκού μπέϊκιν πάουντερ
1/2 φλιτζ. χλιαρό νερό
1 φλιτζ. καρύδια κοπανισμένα
1/2 φλιτζ. σταφίδες
1/2 φλιτζ. μαρμελάδα της αρεσκείας σας
ανθόνερο
ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 190 C. Κοσκινίζετε το αλεύρι και προσθέτετε το μπέϊκιν πάουντερ. Προσθέτετε το ταχίνι και ανακατεύετε
Διαλύετε το μέλι στο νερό. Κάνετε ένα λάκκο στο αλεύρι και ρίχνετε εκεί το μέλι. Ζυμώνετε μέχρι να γίνει η ζύμη λεία. Την κάνετε μικρά μπαλάκια. Ανοίγετε το κάθε μπαλάκι σε μικρά δισκάκια. Σε ένα μπωλ ανακατεύετε τα καρύδια, τις σταφίδες και τη μαρμελάδα. Βάζετε γέμιση σε κάθε δισκάκι και το κλείνετε σε μισοφέγγαρο. Τα βάζετε στο ταψί Ψήνετε για 30 λεπτά περίπου
Μόλις κρυώσουν ελαφρά τα ραντίζετε με ανθόνερο και πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη