
Υλικά
1 κιλό παϊδάκια από αρνάκι χοντροκομμένα
2 κουτ. σούπας ρας ελ χανούτ (μαροκινό μείγμα μπαχαρικών)
1 κουτ. γλυκού κοφτή τζίντζερ σε σκόνη
1 κουτ. γλυκούκοφτή αλάτι
1 μικρό κρεμμύδι περασμένο από το μούλτι
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Πλένουμε τα παϊδάκια και τα στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας. Τα απλώνουμε σε ένα πλαστικό ή κεραμικό σκεύος και τα πασπαλίζουμε με τα μπαχαρικά και το αλάτι. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά με τα χέρια. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και τα αφήνουμε να μαριναριστούν.
Τα ψήνουμε σε σχετικά δυνατή φωτιά για περίπου 15 λεπτά ώστε να μείνουν ζουμερά.