Υλικά
2 κιλά αρνί χωρίς κόκαλα από το οποίο θα αφαιρέσουμε την πέτσα
½ κιλό ζυμαρικά φετουτσίνι
2 μεγάλες ντομάτες ώριμες
1/3 κούπας ελαιόλαδο
½ κούπα κρεμμύδι τριμμένο
1 σκελίδα σκόρδο
1 πράσινη πιπεριά
4 κούπες νερό
Αλάτι, Πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε το αρνί σε μεγάλα κομμάτια και στη συνέχεια σε κύβους. Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το αρνί. Προσθέτουμε στην κατσαρόλα το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά (από την οποία έχουμε βγάλει τα σπόρια και την έχουν ψιλοκόψει) ,τα ανακατεύουμε και τα σοτάρουμε και αυτά μέχρι να μαραθούν. Ρίχνουμε το νερό και στη συνέχεια αλάτι και πιπέρι.
Όταν το νερό θα πλησιάζει στο σημείο βρασμού θα σχηματιστεί ένας αφρός στην επιφάνεια της κατσαρόλας, τον οποίο θα αφαιρέσουμε για να μην ξεχειλίσει το περιεχόμενο της. Μόλις πάψει να σχηματίζεται ο αφρός, θα χαμηλώσουμε τη φωτιά και θα αφήσουμε το κρέας να σιγοβράσει για 1 ώρα και 30 λεπτά. Στο χρονικό αυτό σημείο προσθέτουμε τις ντομάτες και τα φετουτσίνι και αφήνουμε το κρέας να βράσει για άλλα 10 λεπτά