Κοχυλάκι με φασολάκια, αρακά και ξινομυζήθρα

277
Κοχυλάκι με φασολάκια, αρακά και ξινομυζήθρα

Υλικά

500 γρ. κοχυλάκι
100 γρ. ξινομυζήθρα
150 γρ. αρακά
200 γρ. φασολάκια
2 κλωναράκια ρίγανη
1 κλωναράκι μαντζουράνα
3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
1 λεμόνι (το ξύσμα του)

Εκτέλεση
Βράζουμε το κοχυλάκι σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία του. Τα τελευταία 5 λεπτά ρίχνουμε στην κατσαρόλα τα φασολάκια και τον αρακά. Σουρώνουμε και, όπως είναι ζεστά, προσθέτουμε την ξινομυζήθρα, το ελαιόλαδο, το ξύσμα του λεμονιού, τα μυρωδικά ψιλοκομμένα, αλάτι και μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Πηγή