Υλικά
400γρ. φύλλο κρούστας
1/2 κιλό αρνί (ψαχνό)
2 κουτ. σούπας λευκό κρασί
1 σκελίδα σκόρδο
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
2 ντομάτες ξεφλουδισμένες
250γρ. μοτσαρέλα κομμένη σε κομματάκια
2 κουτ. σούπας φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
ελαιόλαδο για το άλειμμα των φύλλων
Σουσάμι
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβετε το κρέας σε πολύ μικρά κομματάκια. Σοτάρετε σε ένα τηγάνι το σκόρδο με το λάδι και το αφαιρείτε. Προσθέτετε το κρέας, το σοτάρετε μέχρι να ροδίσει και το σβήνετε με το κρασί. Ρίχνετε αλάτι, πιπέρι και συνεχίζετε το σοτάρισμα μέχρι να μαλακώσει.
Κόβετε τις ντομάτες σε μικρούς κύβους, τις βάζετε σε μια λεκάνη, προσθέτετε το βασιλικό, τη μοτσαρέλα, το κρέας και τα ανακατεύετε. Κόβετε τα φύλλα σε λωρίδες ανά 12 εκ. Παίρνετε 2 λωρίδες, τις αλείφετε με λάδι, βάζετε μια κουταλιά γέμιση, κλείνετε τις 2 άκρες και τυλίγετε σε ρολό.
Συνεχίζετε με τα υπόλοιπα φύλλα και τοποθετείτε τα ρολά σε ένα ταψί. Το αλείφετε με λάδι και τα πασπαλίζετε με σουσάμι. Τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 25 λεπτά.