Υλικ
3 στήθη κοτόπουλου καθαρισμένα και κοπανισμένα
6 φέτες τυρί τοστ
6 φέτες ζαμπόν
90 γρ. χοντροκομμένη παρμεζάνα
1 κουτ. σούπας βούτυρο
¼ φλιτζ. ξερό λευκό κρασί
¼ φλιτζ/ νερό
1 κουτ/ σούπας νερό
1 ½ κουτ/ γλυκού κορν φλάουρ
Εκτέλεση
Μοιράζετε από 2 φέτες ζαμπόν – τυρί φέτες και από 4 κομματάκια παρμεζάνας στα τρία φιλέτα κοτόπουλου (έχετε ζητήσει από το χασάπη να τα χτυπήσει και να τα ανοίξει) και τυλίγετε καθένα σε ρολό. Τα στερεώνετε καλά με οδοντογλυφίδα.
Λιώνετε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά σε ένα βαθύ τηγάνι και φροντίζετε τα ρολά να πάρουν ομοιόμορφο χρώμα. Προσθέτετε το κρασί, το ¼ του φλιτζανιού νερό και σκεπάζετε την κατσαρόλα. Αφήνετε το φαγητό να ψηθεί σε μέτρια φωτιά για 15 με 20 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα το κοτόπουλο.
Βάζετε τα ρολά σε μια πιατέλα και προσθέτετε στην κατσαρόλα το κορν φλάουρ στο υπόλοιπο νερό. Ανακατεύετε μαζί με τα υγρά του κοτόπουλο ώστε να δέσει η σάλτσα. Γαρνίρετε με φρεσκοτριμμένο μαϊντανό και σερβίρετε.
Πηγή: newsbeast.gr