
Υλικά
4 κόκκινες πιπεριές
2 πορτοκαλί πιπεριές
1 φλιτζ. μαγιονέζα
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
2 κουτ. σούπας ξίδι
2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Αλείφουμε τις πιπεριές με το ελαιόλαδο και ψήνουμε στο γκριλ γυρίζοντας τες και από τις δύο πλευρές μέχρι να μαυρίσει η φλούδα τους. Στη συνέχεια τις κόβουμε στη μέση αφαιρώντας το κοτσάνι, τους σπόρους και τη φλούδα και τις πολτοποιούμε στο μπλέντερ.
Σε ένα μπολ τοποθετούμε τον πολτό πιπεριάς, τη μαγιονέζα, το ξίδι, το σκόρδο, αλατοπίπερο και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε συνοδεύοντας με ψητές φέτες ψωμιού.