Συνταγή της Χριστίνας Γεωργοπούλου
Υλικά
1 πακέτο ψωμί του τοστ Μεγάλο
1/2 κιλό γκούντα τριμμένη
Λίγη μαγιονέζα
10 φέτες ζαμπόν
10 φέτες μπέικον ρόλο
2κουτ. σούπας βουτυρο
5κουτ. σούπας γάλα φρέσκο
2 αυγά
αλάτι, πιπέρι
Εκτελεση
Παίρνουμε 8 φέτες από το ψωμί του τοστ και κόβουμε της κόρες με ένα μαχαίρι. Bάζουμε στις φέτες σε όλα τα ψωμάκια μαγιονέζα και την απλώνουμε καλά, μοιράζουμε το τυρί σε όλες τις φέτες του τοστ και το ζαμπόν το κλείνουμε επάνω στο άλλο ψωμάκι. Βάζουμε το μπέικον και το κλείνουμε πάλι το ένα πάνω στο άλλο. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με τα υπόλοιπα ψωμάκια.
Χτυπάω τα αυγά με το γάλα. Ρίχνω αλάτι πιπέρι και βουτάω τα τοστ μέσα στο μείγμα με τα αυγά και το γάλα να πάει παντού. Ρίχνω σε ένα τηγάνι το βούτυρο το αφήνω να κάψει και βάζω τα τοστ μέσα. Τα γυρνάω από όλες τις πλευρές μέχρι να πάρει χρώμα. Τότε το βγάζω σε ένα απορροφητικό χαρτί κουζίνας και είναι έτοιμο!