Λαζάνια με φιλέτο κοτόπουλο και σάλτσα γιαουρτιού

347
Λαζάνια με φιλέτο κοτόπουλο και σάλτσα γιαουρτιού

Συνταγή της Χριστίνας Γεωργιοπούλου

Υλικά

1 πακέτο λιγκουινι η ταλιατελες
700 γρ. φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε λεπτές λωρίδες
1 φλιτζ. ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
3 κουτ. σούπας μουστάρδα απαλή
200γρ. στραγγιστό γιαούρτι
1φλιτζ. κρασί άσπρο
1/2 φλιτζ. άνηθο ψιλοκομμένο
1 κουτ. γλυκού κάρυ
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Φτιάχνουμε κανονικά τα μακαρόνια μας όπως ξέρουμε και τα αφήνουμε στην άκρη. Περνούμε ένα κατσαρολάκι, ρίχνουμε το ελαιόλαδορ το φιλέτο κοτόπουλο και το κρεμμύδι μαζί με το σκόρδο. Μόλις πάρει χρώμα το κοτόπουλο ρίχνουμε το κρασί. Αφού εξατμιστεί ,παίρνουμε ένα μπολ, ρίχνουμε το γιαούρτι, την μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι, το κάρυ και τον άνηθο το ανακατεύουμε καλά. Το Ρίχνουμε στο κατσαρολάκι το αφήνουμε να βράσει για δύο τρία λεπτά και είναι έτοιμο. Σερβίρετε με τριμμένο τυράκι της αρεσκείας σας.