Ταλιατέλες με τυρί κρέμα και μπέικον

285
Ταλιατέλες με τυρί κρέμα και μπέικον

Υλικά

2 κουτ. σούπας τυρί κρέμα
250 γρ. ταλατέλες
6 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
2 κουτ. γλυκού βούτυρο
λευκό πιπέρι, μοσχοκάρυδο, αλάτι
Γραβιέρα τριμμένη για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε τις ταλιατέλες για 8 λεπτά και μετά στραγγίζουμε. Στη συνέχεια ρίχνουμε το βούτυρο στη κατσαρόλα και καίμε τις ταλιατέλες ανακατεύοντας τα πολύ καλά.

Ψιλοκόβουμε το μπέικον και το τηγανίζουμε μέχρι να πάρει χρώμα για περίπου 2 λεπτά σε μέτρια εστία. Στη συνέχεια προσθέτουμε το τυρί κρέμα στο τηγάνι και ζεσταίνουμε 2 -3 λεπτά μέχρι να λιώσει. Έπειτα προσθέτουμε τις ταλιατέλες στο τηγάνι και ανακατεύουμε καλά. Τέλος σερβίρουμε με τυρί τριμμένο.