Υλικά
200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
260 γρ. φυστικοβούτυρο
½ φλιτζ. φιστίκια Αιγίνης, χοντροκομμένα
Εκτέλεση
Καλύπτουμε με αντικολλητικό χαρτί ένα ορθογώνιο σκεύος διαστάσεων 25×13 εκ. περίπου. Σε ένα κατσαρολάκι πάνω σε πολύ χαμηλή φωτιά λιώνουμε την κουβερτούρα, με προσοχή να μην την κάψουμε.
Μόλις το κατεβάσουμε από την εστία, προσθέτουμε το φυστικοβούτυρο και στη συνέχεια τα φιστίκια. Ανακατεύουμε και αδειάζουμε στο σκεύος. Τοποθετούμε στην κατάψυξη για 2 ώρες, κόβουμε σε μικρά τετράγωνα και διατηρούμε σε σκεύος που κλείνει αεροστεγώς στο ψυγείο.
Πηγή: limeandlife.com