
Συνταγή της Νατάσας Τζελέπη
Υλικά
300γρ. αλεύρι ολικής άλεσης
5 γρ. μπεικιν παουντερ
3γρ ζάχαρη
5γρ. ρίγανη
120ml ελαιόλαδο
160ml ελαφρύ γάλα
ελιές κομμένες σε ροδελες πολύ καλά στεγνωμενες
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ρίχνω αλεύρι, μπέικιν, ρίγανη, ζάχαρη,αλάτι και τις ελιές και ανακατεύω πολύ καλά . Αναμειγνύω το ελαιόλαδο και το γάλα και το ρίχνω σιγά σιγά στο αλεύρι ανακατεύοντας συνεχώς παράλληλα. Μοιράζω το μείγμα σε 12 φορμακια που πριν έχω βουτυρώσει και αλευρώσει ελαφρώς και ψήνω σε προθέρμανσμενο φούρνο στους 170C για 35 λεπτά.